Daktteras Het Lange Vierkant

Dakterras van Houtenstraat Rotterdam

De woning is gelegen in hartje Rotterdam. De bewoners wilden een tweede huiskamer in de buitenlucht die is afgeschermd van de buren.

Aan beide zijden hebben we een schutting geplaatst. De rechter schutting is gerealiseerd met verticale planken met een tussenruimte van 3mm.

Het Lange Vierkant Dakterras

De andere zijde hebben we afgeschermd met horizontale latten waardoor er nog openheid blijft.

Dakterras Het Lange Vierkant

Ook in dit terras wilden we rust creëren door alles te laten aansluiten met elkaar. Plantenbakken met hoogte verschillen in combinatie met een balustrade. De twee vierkanten doosjes zijn ter beschermingen van ventilatiepijpen.

Dakterras Het Lange Vierkant

Dakterras Het Lange Vierkant

Dit dakterras lag aan de achterzijde van de woning. Hierdoor was het noodzakelijk om het hout met een kraan over het huis te hijsen

SHARE
SHARE