Wie is Het Lange Vierkant

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Hieronder staan de stappen die we doorlopen van A tot Z om uw droom dakterras te realiseren.
het lange vierkant

Het Lange Vierkant is een samentrekking van Mark Langen en Edwin de Koning (voorheen ‘Plantvierkant’) die, nadat ze vierenhalf jaar een werkruimte met elkaar deelden, besloten ook samen onder één naam te gaan opereren. Het Lange Vierkant is natuurlijk een leuke woordspeling, maar het is meer. Het is de verbeelding van een mindset waar we met zijn tweeën heel erg in geloven en keihard voor gaan. De realisatie van het onmogelijke.

We ontwerpen en maken bouwwerken voor uitdagingen waar in elk geval geen standaard oplossingen voor bestaan. We doen dat door het functionele en het esthetische samen te brengen met een slimme ingreep. Zo creëren we opbergmogelijkheden in onbenutte ruimten (waardoor chaos ineens overzichtelijk wordt) en rekken we bouwtechnische grenzen op. Voor ons houdt binnen niet per se binnen op en begint buiten niet per se buiten. Er zijn altijd bijzondere oplossingen te verzinnen om ruimtes beter, groter en bijzonderder te maken.

Logo
het lange vierkant gevelbekleding de School

Een ‘Lang Vierkant’ koop je niet bij IKEA, of in welke design-meubelzaak dan ook. Een Lang Vierkant is van jou en van niemand anders. We bedenken nooit twee dezelfde oplossingen en bouwen nooit twee keer precies hetzelfde ding, want elke vraag is anders. Daarom bedenken en maken we jouw Lange Vierkant het liefst van A tot Z. Van eerste gesprek tot tekening, tot model, tot inbouw, tot afwerking.

Dus heb je een vraag waarvan je denkt ‘ik weet niet of het kan, of zelfs wat ik precies wil…’, des te beter! Dat vinden wij nu net het allerleukste aan dit vak: Hoe onmogelijker de vraag lijkt, hoe liever we eraan beginnen. Een rond huis, een bed uit drie stukken hout, een puzzel-tafel, een klimmende kast… Je bent niet op zoek naar het onmogelijke, je zoekt gewoon een Lang Vierkant.

HLV-Exterieur
Het lange vierkant dakterras

Onze projecten

Bent u nieuwsgierig naar onze projecten? Op onze website vind u een overzicht van alle dakterrassen en interieur op maat projecten die door Het Lange Vierkant zijn ontworpen en gerealiseerd.