interieur het lange vierkant

interieur kantoor SKAR

Voor SKAR ateliers zijn we gevraagd om het kantoor opnieuw in te richten.

We zijn vrij gelaten om de ruimte bij ons zelf in te delen. De gebruikers van het kantoor hadden een aantal wensen aan ons doorgegeven die wij in het totale ontwerp hebben meegenomen.

Interieur Het lange vierkant

Hierboven is de werktafel te zien die midden in het kantoor staat. De tafel is gemaakt van Berkenmultiplex. De tafel is zo ontworpen dat het als een bouwpakket in elkaar past. Met onze cncn machine hebben we de tafels uitgefreesd.

interieur Het lange vierkant

Tussen de keuken en  de kantoorruimte hebben we kasten geplaatst om de ruimtes van elkaar te scheiden. Aan de kantoorzijde zijn opbergruimtes gerealiseerd en aan de keukenzijde is een kopstok ingebouwd voor als je binnenkomt. De kast functioneert meteen als looproute naar het kantoor. De kasten zijn ook gemaakt van Berkenmultiplex. Door dezelfde materialen te gebruiken hebben we een geheel gevormd voor de ruimte.

interieur Het lange vierkant

We hebben een telefooncel gecreëerd met een tafel en opbergruimte aan de binnenzijde en aan de buitenzijde. Het idee is om zoveel mogelijk meervoudig ruimtegebruik toe te passen.

interieur Het lange vierkant

De vergader heeft dezelfde constructie als de werktafel. Op deze manier kan het bovenblad gemakkelijk een andere vorm krijgen. Rond, vierkant of boemerang het kan allemaal.

interieur Het lange vierkant

Tot slot de keuken. We hebben de deurtjes vervangen met Berken multiplex. De greepjes zijn zelf ontworpen en uitgefreesd. Aan de linkerzijde hebben we een geheel nieuw stuk keuken geplaatst. De oven wilde ze graag behouden. De koelkast is wel vervangen en ingebouwd. Het blad aan de linkerzijde is inklapbaar als er meer ruimte nodig is. Verder hebben we een mat zwarte gootsteen geplaatst met een mat zwarte kraan.

SHARE
SHARE