Dakterras Het lange vierkant

Dakterras Scheveningen

Bij dit project hebben we alles van A tot Z geregeld. Dat wil zeggen van vergunningenaanvraag, plaatsen dakluik en trap van binnenuit naar het dak.

De vraag vanuit de klant was of we het hele pakket konden aanbieden. Het maken van een gat in het dak voor een dakluik en het plaatsen van het luik. Daarnaast was er dan ook een trap nodig naar het dak toe. Ook deze hebben we geleverd.

Bij dit project was de gemeente ook nauw betrokken. Van de berekening van de constructeurs tot de eindcontrole van trap (volgens bouwbesluit) luik en het terras zelf.

Dakterras Het lange vierkant

De wens van de klant was dat er zitbanken, plantenbakken met verlichting, stroom, watertoevoer, palen voor een doek en een mooi geïntegreerd hekwerk om het terras heen geplaatst zou worden. Dat alles moest in één geheel ontwerp komen.

Dakterras het lange vierkant

Dakluik het lange vierkant

We hebben voor dit project voor een mooi glazen plat dakraam gekozen wat we hebben ingebouwd zodat de vloer gelijk loopt met het luik.

Vergunning dakterras het lange vierkant

Hieronder een tekening wat onderdeel is van de vergunningaanvraag. Belangrijk is dat er vanaf de straatkant het hekwerk van het terras vaak niet in het zicht mag staan.

Vergunningaanvraag dakterras het lange vierkant

Dakterras Het lange vierkant

Work in progress. Doordat we zelf ook bouwen wat we ontwerpen snappen exact hoe het terras gebouwd moet worden en zal er nooit miscommunicatie zijn tussen de ontwerper en de uitvoerder.

SHARE